Skate or die

Enda sen jag var lite har jag varit intresserad av att lära mig skateboarding men aldrig börjat öva eller nånting, så idag for vi mittiallt till grubbo och skate hela dagen. Det var jätte roligt och jag ville knappt sluta men vi var tvugna eftersom jag blev så jävla hungrig. Hur som helst lärde jag mig en hel del så jag kan bara konstatera en sak; 
Det är aldrig försent att börja!
 
 
Personligt | | En kommentar |

Midsommar

Jag hade en riktigt mysig midsommar i år, enda som fattades under fredagen var min Fredric som hade andra planer än mig.
På dagen åkte jag till ådön för att äta massa god mat med familjen, blev så mätt att jag nästan sprack! Sen njöt vi i solen. Tänk det. Solen! Det hade jag inte förväntat mig.. 
Efter Ådön åkte jag iväg till nykabi för att plocka upp André och Cajsa, så åkte vi iväg till kantlax till Toffes villa. Där spelade vi beerpong och vollyboll, och lyssnade på musik. Senare badade vi bastu och till och med sprang ner i vattnet men snabbt upp igen för det var lite för kallt för mig. Haha!
Mysigt vid brasan och grillade marshmellows. Cajsa band också en midsommar krans åt sig. 
Hade ni en bra midsommar?
 
Personligt | | Kommentera |

Amsterdam

För exakt två veckor sedan så strosade jag och Fredric runt mysiga kanaler och gator i Amsterdam! Det var min och Fredrics första resa tillsammans och en rätt så spontan sådan, men jag kan inte säga annat än att jag är mer än nöjd! Tidigare har jag varit i stora mode städer som Paris, London och NY men ingen av dem hade samma moderna känsla som Amsterdam. Personlig stil hyllas mer och mer i dagens läge, och det är nånting alla verkar lyckas med i Amsterdam, medan det också ser fräsht och snyggt ut (och då menar jag typ allt jag satte blicken på). De är också väldigt ny tänkande med sina cyklar och nu som då såg man el bilar som stod och blev laddade, vilket jag blev glad att se eftersom jag tycker om miljövänligt. 
Shoppingen var super bra, speciellt vintage butikerna tyckte jag riktigt mycket om som var fyllda med gamla godingar till bra priser. Hittade bl.a. ett par Nike Air Force 1 för 30€.
Det finns massor av olika museér i Amsterdam, vi gick på två stycken nämligen Rijks Museum och Hemp Museum det ena större än det andra men båda väldigt intressanta. Rijks Museum är ett jätte stort museum med konst från ca 800 - 1960 talet alltså 1160 år av konst. Det ni! Hemp museum var ett mycket mindre museum inte långt ifrån vårt hotell där de berättade om hampans långa historia med människan samt om vad den kan användas till. En väldigt varierande (och underskattad)växt som kan användas till så otroligt mycket, mer än 10 000 olika saker.
Vi besökte också Amsterdams största stads park Vondelpark, jätte mysig park där lokala amsterdam bor hängde med sin familj och vänner efter arbetet, cyklade runt och njöt av vädret. 
När vi inte shoppade, gick på museér eller i parker så njöt vi av god mat och vacker omgivning. 
En bild säger mer än 1000 ord och här har ni en hel del. :)
 
 
Personligt, Resor | | 2 kommentarer |
Upp