Loppis Fynd

Idag gick jag en snabb sväng på några loppisar i stan med Cajsa. Jag brukar mest kolla på kläder när jag går på loppisar, men vi hade inte så mycket tid och Cajsa ville hitta inredning så det blev att kolla på det idag. Men inte illa det heller! Gjorde två fynd som jag gillar riktigt mycket. Hittade först en riktigt häftig flaska som ni kan se på bilderna. Ett skepp! Hur cool? väldigt. Den tänkte jag använda som ljusstake, med olika färgers stearinljus. Jag och Freddu har ett projekt med en annan flaska, som vi använder som ljusstake, där vi låter ljusstumparna falla ner i flaskan när de brunnit upp så blir det som en stearin gravgård. Så nu kommer vi ha två gravgårdar i lägenheten. Låter väldigt uppmuntrande, eller hur?
Sen fyndade jag också ett silver fat, ett sånt har jag letat efter ett tag nu. Hade tänkt mig ett större men denna passar helt utmärkt på vårt lilla matbord med två tjockare ljus på! De var inte länge sen som jag märkte hur tomt de var på vårt matbord... Så verkligen två perfekta fynd. Tjohoo!
 
Annars var det en lite speciell dag idag. Sista.. hela.. skoldagen...! Jag fattar inte riktigt att vi går ut snart?! Måste ärligt säga att jag är avundsjuk på de som börjar ettan i höst, haha! Skulle inte ha nått emot att gå tre år till, för det har varit nått av de bästa åren i mitt liv. Kan inte säga mer om den saken... 
Men slut på skolan är det ändå inte riktigt! Har bara inget fullspäckat schema att följa. Imoron tänker jag cykla iväg till skolan, fast vi är lediga, och sy klart min väska(det är mitt mål). Sen nästa period(de veckor som återstår till den 29 Maj) så kommer jag att ha lite egna projekt, eftersom jag är ledig så mycket, så det kommer ni få se av här i bloggen! Stay tuned ;)
 
Fyndat | Candle, Second hand, Skepp, silver plate | |
#1 - - Maria:

Vilken ovanlig och fin glasflaska! :)

Svar: visst!! tyckte den var allt för speciell för att inte åka hem med mig! :)
Elin Sofia

Upp