Streetstyle

Något jag verkligen älskar och inspireras av varje dag är streetstyle! De allra flesta bloggar jag följer på Bloglovin' är just streetstyle bloggar, The Sartorialist och Face Hunter är bland mina favoriter. 
När de stora modeveckorna kommer igång så blir jag alltid så excited över Tommy Ton's Streetstyle foton för Style.com, nästan mer än sjävla kollektionerna haha! Varför jag tycker om streetstyle så mycket är för att det är så personligt. Personlig stil helt enkelt. Där har personen själv tänkt ut vilka plagg och matchat färger, och du kan se alla möjliga kombinationer. Speciellt när det är modeveckor så kan de komma alla möjliga crazy-iga outfits!
Jag samlade några av mina favoriter av Tommy Ton's Streetstyle foton, om ni vill se alla hans foton från F/W 15-16 showerna så hittar ni dem här!
Älskar denna klänning, så lekfullt med planeter!
Har sett mycket av stora stickade kläder. Så mysigt! som en stor ullboll! har själv funderat på att börja sticka.
Detaljerna gjorde denna outfit! (annars diggar jag den stickade tröjan med, fniss)
Den till vänster var min favorit av alla. Älskar när plaggen matchar helt, sneakers och håret gjorde den riktigt tuff-söt!
Dendär Burberry jackan får mig att vilja måla stuff på mina kläder! Diggar också cowboy stuket på outfiten till höger.
Bild 1: Färg kombinationen är så himla fräsch!! Guld, mörkgrönt, mörkblått med ljusa toner; mums!
Bild 2: Härliga färger här med, nude passar med precis allt! Gillar också toffs halsbandet, har blivit riktigt sugen på toffsar efter att jag såg Lanvin's höst kollektion.
 
Min högsta önskan(när det gäller kläder) är att ha en så stor garderob att ingen outfit skulle va den andra lik! hur roligt skulle inte de vara?!
 
Puss
Mode | Burberry, Saint Laurent, Streetstyle, Style.com, Tommy Ton, Valentino | |
#1 - - Anonym:

Love it love it love it! Och då du förköarar så bra varför just du gillar outfitsen e nice, kul att läsa. Fniss!! :'D

Svar: Tack cajsa!! :* <3
Elin Sofia

Upp