Stockholm

Det har hänt en hel del sen sist och det har inte riktigt funnits tid till bloggen (eller nått intressant att blogga om). Men det blir en ändring på det nu! Det brukar ju bli att man skriver så men inget händer, men det händer en stor förändring i min vardag nu så det kommer finnas mer att blogga om. Det är nämligen så att jag i kväll åker på mitt första egna äventyr!! Alltså jag flyttar till en ö i Karibien(Guadeloupe) knappt ett år för o va au pair i en fransk familj. Spännande!!
 
Jag har nu varit i Sverige några dagar för att umgås med familj och Cajsa. Det är så att min pappa bor i Sigtuna och min faster och Cajsa i stockholm, så jag har fått umgåtts lite me dem nu. Jag och Cajsa var ute och åt och drack i lördags och på söndag for vi en sväng på stan och besökte Moderna Muséet, det var jätte mysigt! Senare på söndag så besökte jag min faster och gosade med deras nya hund, den är såå söt!
 
Nu tar jag det bara lugnt i Sigtuna, ska snart packa ner i väskan på nytt och fixa lite innan jag drar till Arlanda. Känns verkligen ovanligt och skrämmande (på ett bra sätt) att lämna allt och alla man känner och själv åka till andra sidan Atlanten för att bo med några man inte har nån aning om vem de är. Men det är nått jag velat göra så länge och jag känner mig otroligt fri och lycklig! Kommer att keep you updated hur allt går!
 
 
Karibien, Resor | | Kommentera |
Upp